Palles blog

Palles blog

Oplevelser

Min blog indeholder beskrivelser af oplevelser jeg har haft og gerne vil dele. Du er meget velkommen til at komme med kommentarer når du læser om mine oplevelser.

Mount Maunganui

OpstarterPosted by Palle Bergholdt Mon, August 13, 2007 01:07:04

Mandag d. 13/8-2007

Nu er weekenden så gået hernede og der går over al forventning. Torsdag var min første dag på fabrikken og der blev jeg mere eller mindre færdig med mit arbejde, så der kun er småting med test tilbage. Det har så resulteret i at jeg fik nogle korte dage i weekenden så der også blev tid til at se lidt andet end fabrikken.

Lørdag stoppede vi til middag. Derefter havde produktions manegeren inviteret mig med ud og spille lidt golf. Lidt uden for byen, oppe i bjergende var der en 9 hullers golf banen, med en perfekt udsigt over hele området. Der fik vi eftermiddagen til at gå med at nyde udsigten og spille lidt. Om aftenen blev jeg inviteret med hjem til lidt aftensmad og så er lørdag den helt store sportsdag hernede og han ville vise mig deres national sport hernede, Rugby, som jeg ikke har de store begreber om. Men vi så en kamp om aftenen uden jeg dog stadig føler mig ret meget inde i regler, andet end det lidt ligner amerikansk fodbold.

Søndag var igen en kort dag og jeg besluttede mig for at gå en tur og se lidt af området. Byen, der nærmest ligger på en tarm der går ud i vandet, 1,5 km på det bredeste sted, med strand på den ene side og en af New Zealands største havne på den anden, ender med et bjerg ude på spidsen. Man kan gå rundt om bjerget, en tur på ca. 3,5 km, og det var en rigtig flot tur rundt. Jeg havde ellers bestemt mig for at tage en tur op på toppen også, da der skulle være en helt utrolig udsigt deroppe fra, men af en eller anden årsag var den lukket, så det kom jeg desværre ikke.

Jeg er blevet indlogeret på et i en ”lejlighed” hernede. Det er første gang jeg prøver det, men det er nu et rigtigt lækkert sted. Stedet hedder Mission Belle og de reklamere med luksus spansk inspireret lejligheder. Jeg vil tro lejligheden er omkring 30-40 kvardrat meter. Lejligheden har bad, soveværelse og stue med køkken i hjørnet. En perfekt lille lejlighed med restauranter i massevis lige uden for og 5-10 min. gang fra stranden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.