Palles blog

Palles blog

Oplevelser

Min blog indeholder beskrivelser af oplevelser jeg har haft og gerne vil dele. Du er meget velkommen til at komme med kommentarer når du læser om mine oplevelser.

I Kina igen

OpstarterPosted by Palle Bergholdt Thu, December 07, 2006 03:25:26

Qinhuangdao d. 06/12-2006

Så kom årets første snesmiley(i hvert fald i Kina).

Er pt. i Kina i Qinhuangdao, som ligger på østkysten i Kina helt ud til vandet. Er ved at starte et lille pilot anlæg op til Margarine sammen med Kåre fra Gerstenberg. Opstarten går faktisk rimeligt godt, lige bortset fra at min PC er gået ned så jeg har set mig nødsaget til at formatere harddisken. Dette er ikke lige en optimal situation når man er på opstart og ikke lige har softwaren ved hånden men det er der nu engang ikke så meget at gøre ved. Jeg fik dog PC'en op og køre igen og med lidt hjælp hjemme fra kontoret har jeg nu det nødvendige software så jeg skulle kunne fortsætte mit arbejde og kunne fortsætte videre rundt herude.

Hotellet vi bor på er ganske fint. Der er mulighed for rigtig mange aktiviteter. Det er så lidt ærgeligt at jeg ikke har fået tøj med til at dyrke lidt sport i, da der er fitness rum på hotellet. Det er også swimming pool, men badebukserne var heller ikke lige i kufferten. Til gengæld måtte jeg lige vise Kåre hvordan man spiller pool. Vi spillede 4 spil, men jeg tabte dog det sidste ved at lave en fejl og skyde sort i forkert hul til sidstsmiley, lidt ærgeligt. Her til aften har vi så været nede og spille lidt bowling (nok ikke sidste gang vi gør det). Her måtte jeg endnu engang sætte Kåre på pladssmiley, men igen missede jeg lige en enkelt 4-1 (high scores var ikke specielt imponerende men alligevel nåede jeg da at runde 124 point).

Det var nok ordene for denne gang. Nu håber jeg det hele snart køre så jeg kan komme videre og komme hjem til jul.

  • Comments(0)//palle.berg-holdt.dk/#post3