Palles blog

Palles blog

Oplevelser

Min blog indeholder beskrivelser af oplevelser jeg har haft og gerne vil dele. Du er meget velkommen til at komme med kommentarer når du læser om mine oplevelser.

Niagra Falls

OpstarterPosted by Palle Bergholdt Thu, November 30, 2006 15:55:07

Niagra Falls d. 29/11-2006

Opgaven her må siges at være en overkommelig en af slagsen. Her idag kl. 13:00 var vi færdige hos kunden (Vi er Michael Heidtmann fra GS i USA og mig), efter 1½ dags arbejde. Da det ikke var muligt at få ændret min billet hjem til senere idag, havde vi jo noget tid der skulle brændes af. Nu mente jeg ellers jeg var rimelig til geografi, men fik dog en mindre overraskelse da Michael spurgte om vi skulle tage ud og se Niagra Falls, hvilket jeg mente lå i USA. Det skal dog siges at det også delvis gør da det faktisk udgør noget af grænsen til USA. Det var kun en lille times kørsel fra hotellet hvilket ikke var så slemt.

Jeg ved ikke om jeg kan tillade sig at sige at jeg blev skuffet eller at det ikke levede op til forventningerne, for hvad havde jeg egentlig forventet, udover et vandfald. Lidt tam syntes jeg nu alligevel oplevelsen var, men jeg fik dog oplevet Niagra Falls, en lidt kold og overskyet efterårsdag, hvilket nok også gør oplevelsen lige knap så spændende (måske). Det er dog meget sjovt at se. Byen Niagra Falls, ligger i niveau med det øverste af vandfallet. Vandfallet kommer nærmest som en kløft der ligner et U hvor vandfallet starter. Den en "langside" af U'et, hvis man kan sige det, er Canadisk jord og den anden er Amerikansk. Så er der ellers et krater på omkring 40 m vil jeg skyde hvor vandet så bare fosser ned. Om det så er varmeudvikling eller hvad det er ved jeg ikke, men der kommer en kæmpe tåge af vand fra vandfaldet der så trækker ind over vejen når man går op mod vandfaldet, ligesom at gå rundt i en tåge regn. Jeg havde dog desværre glemt mit kamera (hjemme i Danmark), så denne oplevelse må blive inde i hovdet, selvom jeg da godt kunne tænke mig et par enkelte billeder som minde.

  • Comments(0)//palle.berg-holdt.dk/#post2